onsdag 1. august 2007

Kontroll på sykehuset

Minstemann må på en ny kontroll. Trombocyttene er lave, og han trenger nok en overføring. De har vært ganske lave siden før oppstart av kur, men de har drøya og drøya..
Resultat er en liten gutt med mange stygge blåmerker av absolutt ingenting. Et lite dult, og han får blåmerke. Eller ikke blåmerke engang, men et rødt/ gult/grønt merke som viser en liten blødning under huden. Litt ekkelt..

Er ikke så mye mer som skjer i dag, annet en liten harry tur. Far i huset snuser, og det har gått mengder med snus den siste tiden.. Forståelig nok.

Skriver mer seinere i dag tenker jeg..
------
Tilbake fra tur, og det var deilig... Deilig å komme seg litt ut, litt vekk og i det hele tatt. Far hadde alle tre her hjemme aleine, og det gikk fint. Selv med overføring, og henting i barnehagen. Han skal ha den, at han er en god far. Selv om han er distré, surrete, glemsk, kronisk opphengt i duppedingser og filmgal.
Snill er han hvertfall..

Nå er det seint, denne dagen er snart over.. Håper bare minstemann sover i natt. Forrige natt sov han ikke mellom 3-5. Det var slitsomt.. Han gråt av smerte. Mulig det er tennene, for de er halvveis brutt igjennom. Vondt er det hvertfall for alle parter å ikke få sove.

2 kommentarer:

GS sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Flott at dere fikk en fin dag med jentene i går på Tusenfryd, tross regn og solbrenthet hos ho mor!;-)

Viktig at de også får ha gode opplevelser oppi det vonde. Trist at Minstemann er så slapp, men satser på at det er pga.at kuren virker. Synd med ny kontroll og overføring, men satser på at det vil gjøre det bedre!

Krysser fremdeles alt jeg har, dette SKAL gå bra! Minstemann er en fighter!!

Skjønner følelsene dine, det må være utrolig tøft å være mamma i en sånn situasjon. Og det at livet tok en så uventet og vond sving, men det er noe vi alle kan risikere. Vi får bare håpe og håpe!

Gode klemmer fra Vibecke