onsdag 11. juli 2007

Onsdag og kontroll

Det ble en lang dag i går, men du verden så mye moro vi hadde.
Jentene var helt utslitt etter å ha tatt omtrent hver eneste snurredings på Tusenfryd i går.
Hele dagen starta med litt regn, men det gikk fort over til opphold hvertfall. Litt sol må det ha vært for nesa mi ser ut som Reinsdyret Rudolf sin nese. Og jentene har fått fregner.

vi har kjøpt dag 2 billetter, så det blir en tur til. 2 turer i året holder i massevis for oss. Far i huset kjøpte seg speed monster caps, men han kan ikke skryte på seg at han har kjørt den. Men det har mor, faktisk to ganger bare i går.
Det som er ypperlig med regn er kø, eller mangelen på den. Jentene kunne noen ganger bare bli sittende, og de kjørte og kjørte..
Eldste liker vannet spesielt godt; padling, tømmerstokkene, spøkelseshuset og det som går fort.
Mellomste er mer av den stille typen, men tar gjerne radiobilene, flyene, motorsyklene o.l. Bestefars biler, som går i følge mor kjempe sakte, er en absolutt favoritt for henne.
Far liker best å stå å se på evnt kan han ta en tur med tømmerstokkene. Mor tar alt, men behøver ikke nødvendigvis å ta det som går veldig rundt og rundt. Tenker da på den Roll-over eller noe sånt.

Minstemann tilbringte dagen hjemme med mormor, og hadde det visst bra. Han spiser heller dårlig om dagen, og det gjorde i går også.
I dag skal vi starte med litt sonde mat igjen. Nå er pumpa ferdig opplada, så da er det bare å kjøre på. Etter så mange dager med lite mat, så mister man litt matlyst etterhvert så da blir det godt å få noe i magen. Men han sulter ikke.. Han spiser bare lite.

Var på kontroll igjen i dag.. Blodprøvene viste lite blodplater/ trombocytter, så vi skal inn igjen i morgen å få det. Det var ikke klart i dag. Derimot skulle han begynne å blø og må få, så skulle han få. Så de _har_, men vil ikke ordne det _nå_.
I morgen skal jeg snakke med sosionomen igjen. Har en lang liste med spørsmål nå. Mye som må ordnes oppi. Skal snakke om å søke på grunnstønad også, pga slitasje på klær og diverse. Han blir jo ikke akkurat bedre med det første, så er greit å ha det i orden evnt.

Nettene har vært små helveter, om jeg kan bruke det uttrykket. Han har tulla mye og lenge, med ingen særlig forklaring. Ingen tenner er på vei, ikke sår i halsen lenger, ingenting synlig.
Plutselig i natt så sov han til 5, og sovnet igjen etter å ha blitt ammet og sov til 8(!) Jeg er selvfølgelig helt utslitt etter nesten 14 dager med lite søvn, ikke sove hele nattan og jeg har selv vært syk. Håper så inderlig at han sover godt i kveld også, så jeg får flere netter med flere timer med søvn.
Uansett er helgen noe vi ser fram til!! Tenk å kunne legge seg å sove, ikke våkne før langt ut på formiddagen! Bråke, prate.. Støvsuge kl 3 på nattan om jeg vil.. Gå ut og ikke tenke på barnevakt. Det blir helt nydelig, samtidig må jeg bare koble ut. Ikke tenke på jentene eller minstemann. Bare være her og når. Jeg håper de sover greit borte.. De har aldri sovet borte uten mamma og pappa. Det må gå bra.. Jentene er jo så store også.

Nå sover minstemann, og det burde jeg også. En liten strekk på sofan hadde ikke vært så dumt.

Forresten, tror jeg det gikk opp for mannen i går effekten av de dårlige nyhetene vi fikk nå sist. Rart det der.. Nå er det tid for en liten dupp..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt at dokk hadde en kjekk dag på Tusenfryd. Det fortjente dokk virkelig.

Håper du klare å få deg litt mer søvn snart og kos dokk i helga.

Tenker på dokk hver dag.

Klem Laura

Anonym sa...

Godt å høre at dere hadde en fin dag på Tusenfryd.

Klemmer sendes deres vei.

Klem fra Frysh

Anonym sa...

Kjekt å høyre at de fekk ein fin Tusenrfyd-dag. Trur eg kunne trivast å vere der saman med deg, for eg liker også å prøve det meste :)

Håper de får bra med søvn framover og nyt helga. De treng det i den kvardagen de har.

Tenker, framleis, på dykk kvar ein dag.

Klem
Gry

Heidi sa...

Takk Laura og Frysh :klemme:

Så kult da, Gry. Du får bare si ifra om dere vil være med. Vi skal dra dit engang til.. :o)