mandag 23. juli 2007

Beinmargsprøve

er tatt, og den gikk kjempe fint.
Eneste er at han har litt lite med trombocytter, så han har blødd litt mer enn vanlig fra stikksåret.

Svaret derimot lar vente på seg, og vi fikk pen beskjed om å møte i morgen. Men at han skulle være i null nå, var lite trolig. De sa at beinmargen er sliten nå, og består av mange umodne celler. De kan dermed ikke se om de er slemme eller snille, før etter fintellingen.

Vi skulle møte i morgen for vevstyping, for så å komme tilbake på onsdag for kurstart. Det var helt hull i hodet, så vevstypingen og kurstarten skal være på onsdag. Vevstypingen er bare en formalitet, for de er ganske sikre på hvilken vevstype ministemann har for beinmargstransplantasjonen. Men de må ha to prøvesvar før de kan lete. Så de skal begynne å lete nå, og det gjorde litt godt.
Men at de skulle ta en BMT før han var i null, var risikosport uten sikkerhet, eller noe sånt.. Så han må ha en kur / flere kurer, som han faktisk reagerer på.

DEt var derimot ikke noe bra tegn at beinmargen var sliten, men det er ventet. Det er såpass heftige kurer.

Minstemann er i godt humor, og er straks klar for sengen. Far i huset derimot er sterkt misfornøyd, for han har kroppen full av elveblest. Han plages, og det går ikke stille for seg. Er det noe mer av sykdom vi skal få nå? Følg med, i neste episode av "skrekkelige plager"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt å høre at prøven gikk bra. Lille,store, skjønne kjempen!!
Håper bare at morgendagen bringer godt nytt for dere.
God bedring til mannen også.
Klem Gro

Anonym sa...

Følger med dere og ønsker dere lykke til!!

Zyrtec er veldig effekivt mot elveblest :) Og vannkopper som det kommer av. Virkelig verd å finne et nattåpent apotek om dere ikke har det hjemme :)

Masse klemmer til dere alle :)

Anonym sa...

Godt at prøven gikk bra! Han er en fighter!

Men, ikke godt nytt at beinmargen er sliten og at ting ikke er så bra som de skal være.

Men, krysser fingrene for at dere får bedre nytt i morgen! Håper mannen snart er bedre også, selv om det bare er "bagateller" i forhold til Minstemanns sykdom. Men, skjønner jo at det er vondt.

Lykke til i morgen!
Klem Vibecke

Anonym sa...

Godt å høre at beinmargsprøven gikk bra. Krysser fingrene for gode resultater og at mannen i huset blir kjapt kvitt elveblesten!

Klem fra Siw (minon)