søndag 17. juni 2007

Ny beinmargsprøve

I morgen er det tid for ny beinmargsprøve. Må møte opp fastende på sykehuset, for å bli lagt i narkose.

Vi håper cellegiften nr 2 har tatt mer av blastene /kreftcellene som var igjen etter sist prøve. Uansett blir de ikke bekymret før etter cellegift nr 3, om de pøvene ikke skulle være bra. Men vi blir bekymret.. Når lille gutten din er syk så vil du ha bort alle kreftcellene, og ikke bare noen.

Det absolutt verste, eller en av de verste tingene er denne fastingen. Han har nå måttet faste før flere beinmargsprøver og innleggelse av CVK, og han hater det.. Du kan jo tenke deg at man våkner opp om morgenen, står opp for drikke og spise også får du ikke noe. Kanskje etter 6 eller 7 timer faller man i en dyp søvn og våkner opp med to plaster på ryggen og vondt. Da er du grinete! Den ventetiden før man endelig får klarsignal om at nå er det deres barn er utrolig laaaang.

Så selve kurene er greit, for da får du gi barnet ditt akkurat hva du vil. Mye is, potetmos, sjokoladepudding, boller, alt du har lyst til å prøve eller gi.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig at minstemann har fått seg blogg. Her krysses fingre og tær foran morgendagens prøver. Vi håper inderlig at siste cellegift har fått kreften under kontroll.
Masse masse lykke til!
Stor klem.

Anonym sa...

Masse masse lykke til! Vi tenker på dere Heidi! Måtte lille kjemper snart bli helt frisk.

Mange klemmer fra oss her.

Kariann

Anonym sa...

Fint at dere har skaffet dere en blogg. Vi vil så gjerne være med å kjempe kampen sammen med dere!! Masse lykke til i morgen! Vi tenker på dere, hele tiden!!!

Klemmer fra Kirsti, Simone og Frode.

Anonym sa...

Veldig fin blogg! Jeg kommer til å sjekke den hver dag og håpe på gode nyheter. Tenker masse på dere.

Gode klemmer fra Linda

Anonym sa...

Så flott at du har fått laga ein blogg. Her kjem eg til å følge nøye med!

Lykke til med prøva i dag! Krysser fingrar for godt resultat!
Heier på dykk!

Mange klemmar fra
Gry

Anonym sa...

Her krysser vi alt for dere og vi ber så inderlig om at prøven er bra. Lillemann er en figther, så dette MÅ bare gå bra!!

Klemmer fra Stine L S