mandag 18. juni 2007

Beinmargsprøve er tatt

Tror vi kom fram til at det er nr 6 i rekken. Mulig det er nr 7, men uansett.. Den er tatt og vi venter på svar.

Det var pappa og minstemann som var inne, siden jeg som beskrevet i annet innlegg synes det er grusomt. Minstemann sitter og drar i toppen min og vil ha pupp, mens jeg må si nei. Han gråter, jeg gråter og alt blir bare vondt og vanskelig. Han gråter og sier "namnam" Som betyr både pupp og mat, og han smatter med munnen for å si han er tørst, men får ingenting. Nei, altså det er nesten verre enn kreften noenganger.

Jeg har derimot vært hjemme med mellomste som har fått brennkopper *urk*, og eldste måtte til astma legen. Der fikk vi påvist kraftig bjørkepollen allergi, og noe allergisk mot husstøv/ midd *skrekk og gru* Her er det nok av sistnevnte kan man si. Jeg har vokst opp under den troen at støv har aldri tatt livet av noen.
Hun må gå på medisiner hver dag, og ved anstrengelser. Må finne ut av om vi kan søke hjelpestønad der.

Fikk plutselig brev i dag om at NAV lokalt hadde sendt hjelpestønadsøknaden til minstemann videre. ( til fylkeskommune mon tro? ) Og der hadde de innvilget sats 3, mot sats 2 tidligere *jippi* Det betyr over 4 tusen i mnd. Det hjelper på litt nå som jeg verken får stipend eller lønn av noe slag, unntatt kontantstøtta da. Men den skulle jeg fått likevel, siden han ikke skulle begynt barnehagen før i august. Nå blir jo ikke det aktuelt da, men uansett..
Forsikringen drøyer og drøyer.. De må ha alle papirene før de kan gi noe svar, selv om det ikke er tvil om hvor mye vi skal ha, men NÅR!

Det helt siste svaret på beinmargsprøven får vi ikke før i morgen, da den skal farges og slikt. Da får vi vite om han må ha ny cellegift med engang eller vente..
Mellomste skal selvsagt ha bursdag her til helgen, så vi håper å kunne vente. Ikke bare pga det, men vi vil nyte hver dag med han hjemme.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skjønner godt at du sendte pappan inn istedet, kan bare tenke meg det må være å nekte ungen sin mat og drikke.. huff....

Å de andre barna da, som har fått brennkopper og astma/allergi.. dere har da for søren meg nok nå?!!

Her i heimen fortsetter vi å krysse fingre og be for Minstemann.. Håper virkelig prøvene er fine og at dere får en knallfin bursdagsfeiring i helga