mandag 18. juni 2007

Beimargstransplantasjon?

Da kom det vi hadde grudd oss til, men til dels ventet på..

Hele familien må testets neste uke, for å se om noen av oss er en match til hans beinmarg. Mest sansynelig en av søstrene, og det er jo bra, men likevel så tyder det på at cellegiften ikke helt fungerer optimalt som den blir gitt i dag. Han må nok ha en variant som er enda sterkere, og da blir beinmargen knocka helt ut.
For å kunne restarte beinmargen igjen, må den ny beinmarg til.
Dette er utifra hva jeg har skjønt. De sier man bare tar til seg 10% av all informasjon, så gud vet hva de 90% jeg har glemt er.

Datoen ble den 27. altså neste uke..

Har ikke fått noe konkret svar på hvor mange % med blaster/ kreftceller som er igjen. Det kommer nok i morgen. Det eneste de kan se er at det fortsatt er mer der. På dette tidspunktet skulle han hatt 0%, om cellegiften hadde fungert som vi ville.

Onsdag må vi ha nye blodprøver. Må ringe å høre..
2. juli er det oppstart for nye cellegift. Tror det blir å følge den protokollen vi har enda, men vi må regne med en kur til eller to,i tillegg til de 4 han fortsatt må ha.

Uff, ble litt mange dumme nyheter på engang. Hodet mitt verker etter en lang dag hos legen. Litt for mange tanker for dette lille hodet.. Også begynte det å regne på vaska mi som hang ute! *gaaah*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klem til deg Heidi. Dette vert for mykje på ein gong altså... Det er så urettferdig. Hadde så inderlig håpa at det skulle vere 0% blaster no.

Lykke, lykke til med beinmargtestinga. Måtte minst ein av dykkar beinmargar passe for minstemann!

Eg fortsette iallefall å be for dykk og håpe vidare! De har fått mykje som ikkje er kjekke nyheiter i dag. Eg fortsetter å håpe at det snart skal snu, og at de snart får gode nyheiter!

Klem
Gry

Anonym sa...

Han er utrolig heldig som har så sterke foreldre. Er ikke alle som hadde taklet det like bra som det virker som dere gjør, selv om dere jo helt sikkert har deres nedturer dere og.

Følger med dere hele tiden, tenker på dere hele dagen - og det er vi mange som gjør.

Masse hilsner fra
Cecilie m/familie