mandag 25. juni 2007

Kontroll på sykehuset

Nå så aner jeg ikke hvor mange ganger vi har vært på kontroll, men det er allerede blitt mange. I dag skal minstemann dit for å ta litt blodprøver, evnt få trombocytter eller blodoverføring.. igjen.. CRP var 29 om onsdagen, så lurer på om den er økt. Han har ikke feber fortsatt, så ting går veldig bra.
I natt sov han til nesten 4. Det virker som uansett når han legger seg, hvor ofte han sover på dagen så våkner han 4, eller litt over. Veldig merkelig..
Men uten stesoliden våkner han flere ganger før det, så jeg får vel si meg fornøyd med 4.
I dag tidlig hadde han revet av vindu/ plasteret over CVKen. Så en skikkelig ekkel blemme der med puss. Vi har fått beskjed om å bare vaske og rense. Det er sikkert kommet i forbindelse med at han river i den.

Han har fått hyppig med astma medisiner, og mesteparten av "bjeffingen" er borte. Unntatt på nattan, og tidlig på morgenen. Han gråter ikke heller når han får ventoline, for jeg tror han føler det hjelper. Den andre er det mer bråk med, og det sier storesøster også, at den smaker mer æsj.

Mellomste har muligens fått en ny urinveisinfeksjon, for hun har tissa på seg flere ganger i helgen. Trodde først det var pga bursdagen at hun var litt spent og sånt, men i løpet av en dag tissa hun på seg 4 ganger. Det er typisk UVI tegn her i huset hvertfall. Vi har hvertfall levert en prøve.. Vi ble faktisk ferdig med forrige antibiotika kur nå pga brennkopper, så kanskje hun får en ny nå. Jaja..
Sykdom kommer visst ikke aleine..

NAV trygd hadde rotet med papirene, for mannen i huste skulle ha pleiepengene i dag. Nå må vi kanskje vente til neste mandag. Erre mulig! Fikk brev i forrige uka om at han ikke hadde levert selvangivelsen også, og får muligens straffegebyr. Om ikke hodet til mannen var skrudd på, hadde han glemt hele hue. Vi skjønte jo da omsider hvorfor vi får våre små skatterkroner til høsten da, når han ikke har levert den.

Ellers er egentlig dagen ganske bra.. Det er kjølig, stille, bare meg og en pc, og en og annen bil utenfor.. Et lite øyeblikk som snart er borte.. Dagen i dag er dagen jeg ventet på i går, og i dag skal jeg gjøre alt jeg ikke gjorde i går.

1 kommentar:

Cristina sa...

Godt å følge med dere! En tanke med søvnen hans er at det ligner litt på det jeg opplevde med Emilia frem til begynnelsen av måneden. Uansett hva vi gjorde, så våknet hun i 5-tida. De siste par månedene så tullet hun også en del om natta. Jeg reiste bort i begynnelsen av måneden og var borte i 5 netter. Jeg valgte å avslutte ammingen fordi jeg mistenkte at hun våknet for kosen (som hun ikke fikk når hun våknet om natta forresten). Og da var det gjort. Nå sover hun til 6 og lengre.

Nå er det ikke sikkert at du har lyst til å avslutte ammingen, spesielt slik som dere har det, men jeg tenkte jeg måtte bare nevne det som en mulighet.